Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
gadgetplus

Hogyan lehet elkerülni a bőrirritációt borotválkozáskor?

GadgetPlus · 2 hete
A bőrirritáció elkerülése az egyik olyan probléma, amellyel valamikor szembesülhet. Ne ess pánikba! Ha egyszerű tippeket alkalmaz a napi rutinban, csökkentheti a borotva borotválkozásának kockázatát.

1. Válassza ki a bőrének a legjobb borotvát
A megfelelő borotva kiválasztása és a helyes technikák végrehajtása nagy szerepet játszik a felnőtt szőrszálak, borotvaütések megelőzésében és az irritáció csökkentésében. Néhány elektromos borotva hőt vezet a fejük felé, gyulladást és irritációt okozva a bőrén. Az Erazio borotva a tökéletes borotválkozási élményt nyújtja. Ez a legjobb elektromos borotva a bőr igényeinek leginkább megfelelő teljesítményével, amelyre támaszkodhat.

2. Nedves vagy száraz - az Ön választása
A hab vagy a gél használata bizonyítottan jelentősen lágyítja a bőrt, következésképpen enyhíti a borotválkozás során az irritációt. Ha azonban inkább a hab nélküli borotválkozást részesíti előnyben, azt javasoljuk, hogy borotválkozás előtt ne mossa le az arcát, mivel a bőr a mosás után enyhén duzzadt. Mindkét esetben ne feledje, hogy meg kell tartania a nyomást, de nem kell túl erőteljesen nyomnia, mivel ez növelheti a borotvakiütés valószínűségét.

Tudjon meg többet a GadgetPlus legnépszerűbb moduljairól és élet tippeiről.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!